Dat gevoel miste ik

Voordat ze verhuisde naar een zorginstelling​,​ had mevr. van Pijpen een kast vol aan materialen voor haar grote hobby mozaïeken. Prachtige werkstukken maakte ze. Nu zijn ze te zien op haar kamer.  Zij vertelde mij dat ze zo graag nog eens een werkstuk wilde maken, maar dat het niet ​mogelijk was in haar omgeving​​ en met haar beperkingen​.  Beleefi​dee ging het ​op verzoek ​voor haar realiseren!

​Deze ochtend bereidde ik ​goed ​voor. Mijn keus viel op Verbeelderij in Perron 3. Anja Jansen kende ik goed in haar mogelijkheden en begeleidingswijze. We waren van harte welkom!

Mevr. kon ​hier ​naar wens weer werken met stenen, kleuren, kniptang en lijm! Het gevoel dat ze weer haar creativiteit kwijt kon, was iets wat ze enorm gemist had.

Een gekleurde steen pronkt nu op haar tafel thuis. “Elke keer als ik er naar kijk,  denk ik terug aan die plezierige ochtend met zoveel lieve mensen!”

Gerelateerde berichten